Dibuang sekolah kerana bau badan.

Kamurang pernah kah kena buang sekolah time sekolah dulu? Nda? Kesalahan-kesalahan biasa yang boleh kena tindakan disiplin buang sekolah ni macam kesalahan-kesalahan berulang, contohnya hisap rokok, ponteng sekolah, bergaduh... gitu lah biasanya. Tapi ini kes pelik sikit..

Si Liu Fuyang yang baru berumur 15 tahun dari ShabingBa ShangQiao ni kena buang sekolah sebab lain. Dia kena buang pasal badan dia terlampau bau. Bau badan dia ini buat pelajar lain terganggu dan tidak selesa berada satu kelas sama dia. Saya pun nda buli imagine macamana bau dia ni sampai buli kena buang sekolah!

Bapa dia ada juga cuba kasi sekolah dia balik lepas dia kena buang, tapi si Liu ni nda mau sebab malu,.. Dia tulis satu surat sebab yang penuh makna untuk kasi terang masalah dia.. 

Dia tulis "Saya banyak buat masalah sama orang lain bah, kalau saya sekolah balik, sama juga saya akan buat masalah sama orang lain.".

Kasian kan?

Surat yang menunjukkan rasa hati

Gambar atau Lukisan?

Kalau kamurang tingu ini gambar sepintas lalu la kan, kamu rasa ini gambar potret, atau cuma lukisan tangan? cuba kamurang teka dulu...

realisticwalldrawings_09

Obsesi Fotografi Pelik.

Lagi cerita gadis kreatif... Karren, 28, dan Jinyu 25 ni terlampau minat photography,dan diorang cipta satu stail baru dalam ini art, iaitu Facedown on Street Girls. 仆街 atau Puk Kai (Face Down) bermaksud bertiarap menghadap lantai, atau bulih juga membawa maksud seseorang yang tiba-tiba mati di jalanan dan mayatnya tidak diangkut.


Kreatif gila diorang ni....

Shara Lin, si 'One Girl Band'...

 Siok kan tingu bila perempuan pandai main instrument muzik? biasanya kita nampak perempuan pandai mai gitar jak lah. Tapi ini lain sikit.


Shara Lin Yixin, dari Taiwan ni kamu nampak dia ni mungkin model, sebab terrrrrlampau cantik ni. Dia ekceli sangat berbakat dalam muzik, dia boleh buat sesuatu yang bukan semua manusia boleh buat... iaitu main 3 alat muzik serentak, iaitu violin, zither & piano. Kalau saya main 1 instrument pun susah... ini kan tiga!


Check it out yo...

Kita enjoyy.....

Rupa sebenar kartun bila diorang nda berlakon.

Kamu mesti tertanya-tanya kan, macamana rupa sesuatu kartun itu bila diorang nda jadi kartun? Ok, di sini kami buat pendedahan ekslusive untuk kasi tunjuk identiti diorang sebenar!

1) Patrick Star - Spongebob Squarepants
Nampaknya Patrick bukanlah secomel yang disangkakan...

Patrick yang comel, kawan baik Spongebob

Macam makhluk asing pun ada.


Badan manusia keluar dawai!

Kamu boleh imagine kah macamana rasa dia kalau berpuluh-puluh jarum cucuk badan kamu? Kalau dari dalam pula macamana? mesti lagi teruk kan? Arghhhhh!!!!

Berita last year bah ni, tapi mo share sama orang yang belum dengar lagi. Ni perempuan nama dia Noorsyaidah, 40, guru tadika di Indonesia, badan dia ada masalah pelik ni, Dawai besi keluar dari badan dia! Doktor pun hairan sama penyakit dia ni. Ini besi dia pandai memanjang ni, pastu pandai gugur sendiri, Ada satu kali kena operate ini badan dia untuk buang semua ni dawai, tapi kali ini makin teruk, nda pandai gugur dan terus memanjang ni!

Di antara jarum yang tiba-tiba tumbuh di badan dia. Yaiii....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...