600 ekor arnab mati, sebab terkejut tingu anjing!

600 ekor arnab di sebuah kandang mati tekejut selepas seekor anjing menceroboh kandang mereka, tiada cedera langsung dijumpai pada badan diorang... dipercayai bahawa arnab-arnab ini terrrrlampau stress akibat ternampak anjing dan kadar adrenalin terlampau tinggi dan mengakibatkan arnab-arnab ini sakit jantung..

Kasian owner dia, sampai menangis-nangis dia tingu arnab-arnab dia..Arsenal 0 - 2 Liverpool (Video)

Ketiadaan Fabregas yang pindah pigi Barcelona betul-betul menunjukan impak, Arsenal kurang dapat bola, dan Liverpool control habis, banyak pemain-pemain yang main dengan cemerlang.. Kemasukan Mereiles sama Suarez pada minit ke 74' berjaya mengubah game...trus gol dua kali bah, satu hasil gol sendiri oleh Aaron Ramsey, dan satu lagi dari Luis Suarez. Man of the Match ialah pemain baru Liverpool iaitu Jose Enrique.

szólj hozzá: Ars vs Liv

Teknik mempertahankan diri yang paling ganas dan berbahaya.

Kalau kamu dirompak atau diugut.. mungkin cara ini sesuai. Hahaha!

Nama jurus ni ialah "Monkey steal the peach" atau bahasa melayu dia Monyet mencuri buah pic. Selamat mencuba!


Iklan paling sedih - Kasih seorang bapa.

Sedih ni video... cerita pasal seorang bapa yang bisu, tapi dia terlampau sayang anak dia... kadang-kadang kita tidak tau betapa ahli keluarga kita tu sayang kita, walaupun cara diorang bagi kasi sayang tu berbeza, setiap ibu bapa pasti sayang anak diorang...

Check it out this video.

Gadis sanggup berhujan untuk kasi payung pengemis cacat.

Baik hati ni gadis, sudah la cantik, berhati mulia pula tu. Sanggup dia kasi payung ni pengemis yang dia tidak kenal supaya tu pengemis dapat berlindung di tempat yang tidak kena hujan. Dia sendiri habis basah kuyup. 

Akhirnya kita dapat nampak scene yang selalu kita dapat baca di novel atau tingu di drama TV jak... rupanya masih ada orang yang berhati mulia!

Tu orang pengemis pun terharu sama ni gadis. Biasanya orang pandang hina jak sama dia.
Baju tu perempuan habis basah sudah. Tapi dia nda peduli & masih mau tolong.

Dunia semakin panas, taman air pun semakin penuh!

Inilah orang China buat untuk melarikan diri dari kepanasan. Taman tema air ni terletak di Daying County, nama ni taman ialah Chinese Dead Sea. Setiap musim panas gini la jadi dia.... tingu tu air...sampai kuning-kuning... kamurang teka sendiri kenapa kuning.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...