Jepun cipta burger yang diperbuat dari.... taik manusia!

AMARAN : Artikel ni mungkin jijik bagi sesetengah pihak.

Kamu pun tau orang Jipun ni memang kreatif habis dan maca-macam diorang cipta, banyak lagi yang pelik-pelik ciptaan diorang ni. Ciptaan terbaru diorang... Burger Taik Urang.

Jijik kan? tapi ini memang betul ni, nda tipu. Ciptaan diorang ni kununnya dapat mengurangkan masalah sumber makanan yang semakin kurang di dunia. Kiranya macam kitar semula la.. Bijak. Tapi... ewww.. yuck!

Khasiat dia kunun lebih tinggi, dan orang yang sudah taste dia bilang.."Sadap! Macam daging biasa juga oh!'

Terus nda selera saya makan burger. Tapi kita nda bulih expect future, mana tau satu hari nanti kita terpaksa juga makan?

Sadap ni, banyak vitamin!

Apa jadi bila pokok jadi lapar.


Kalau kamu mo tau, mana-mana objek yang kena letak betul-betul dekat sama pokok mesti akan mengalami situasi ini, maksud saya situasi macam gambar di bawah, macam kena makan tu benda-benda. Hal ini jadi bila objek tu berada dekat pokok selama berdekad-dekat, dan tu pokok tiada ruang untuk membesar, jadi tu objek jadi mangsa lah.

Yummy: A British plane tree is slowly eating a post box in West Kensington, London
Peti surat pun jadi mangsa selera pokok ni.

Budak 3 tahun pro main video game menari.

Ini budak berjaya tarik perhatian orang lalu lalang bila dia main video game menari di pusat beli belah... walaupun masih kecilll, dia buli score hampir 100% sebab semua step dia berjaya buat... cuba kamu tingu, punya cute ni budak!

Moves: The young boy gets down oblivious of passing shoppers
Steady jak ni budak, konform hari-hari main di rumah ni.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...