Macamana si Gendut beli McD di US

Di Amerika ni memang terkenal dengan makanan-makanan ringan, semua franchise makanan ringan dari sana, McDonald, KFC, Burger King, Pizza Hut, Domino Pizza pun dari sana.Kalau banyak restoran makanan ringan tuh, mestilah ramai yang obesiti kan.


Yang lucu, diorang sudah obesiti, diorang pakai kerusi roda, lepas tu, beli di Drive-Thru pakai kerusi roda. Punya Pemalas!Pusing kepala 180 darjah!


Si Alexsender ni orang sampai mo pingsan nampak dia pusing 180 darjah kepala dia. Kalau kamu tingu filem Exorcism mesti kamu buli imagine. 


Si Alex ni dia baru tau yang kepala dia buli pusing time dia training di Gim, sejak hari itu dia terus berlatih hari-hari supaya kepala dia dapat pusing lebih dari orang normal.

Dia bilang, perlu fokus dan konsentrasi juga time pusing kepala ni.

Jangan kamu tiru ah! Tingu lah video di bawah...


Gambar sebelum dan selepas diserang puting beliung.

Kamu pun tau tragedi puting beliung di US yang baru-baru tu kan, memang kesian juga tingu sebab sampai semalam ada 118 orang terkorban dan beratus-ratus hilang tempat tinggal. Si Obama sempat lagi main ping-pong sambil lawatan kan.

Kamu tingu la ni gambar fenomena alam, sampai flat tu kawasan perumahan....


Reaksi Urang Putih terhadap Projek Rare Earth

Kamu ada dengar kah pasal berita projek 'Rare-Earth' oleh Lynas yang mo kena buat di Pahang? Projek ini kalau kamu mo tau, projek Radioaktif yang bakal dijalankan dan bakal mendapat kelulusan oleh kerajaan.


Sumber : blogserius & youtube.com

Kereta Mewah & Road Tax.

Semua kata mesti teringin mo ada sportcar mewah kan, siapa nda mau ada Lamborghini, Porsche, dan lain-lain... Tapi kalau kamu tau berapa road-tax dia trus kamurang hilang selera ni... Kamu percaya ka kalau sa bilang, road-tax satu tahun kereta mewah ni dapat beli 1 biji Viva (cash)?


Kamu tingu sendiri...  


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...