Dewa-dewa roti canai terbang.

Penebar roti canai ni bukan kerja sembarangan, diorang perlu menguasai kungfu, tai chi sama silat tamil baru boleh dianggap pro! Haha. Joking.

Di sini kami mo kongsi skill-skill kasi terbang roti canai yang jauh dari imaginasi kamurang. Buli pula diorang buat macam Boomerang tu roti canai.. Expert!

Nenek yang paling berani.


Kamu tingu ini nenek, rilek jak dia kasi bersih tingkap dia dari jendela... dia pegang besi jak tanpa bantuan keselamatan lain.  Kamu berani?

Si bapa yang gila, gertak anak kecil pakai samurai!


Ini lah bapa yang paling gila, boleh pula dia ugut mau tikam anak perempuan dia pakai pisau.

Kejadian bermula bila ini si bapa terlanggar kereta orang lain, terus kunun cuba melarikan diri. Sampai satu tempat, polis berjaya tahan kereta dia, tapi dia tiba-tiba ugut mau tikam anak dia!

Kejadian ini berlaku di Yunan, China, masa kejadian, isteri dan anak dia ada bersama, tiba-tiba dia angkat anak dia macam anak patung keluar dari kereta. Dia kasi keluar samurai dia yang hampir-hampir 1 meter ni. Semata-mata mo suru polis jangan tahan dia!

Dengan kepakaran perunding, akhirnya ni budak perempuan kena kasi lepas juga...

Si Beruang yang terlampau friendly.


Comel kan? Memang jarang kita nampak beruang friendly sama manusia. Ini beruang liar pada mulanya dia lawat halaman ni manusia, tersesat kunun dia, lepas tu nda sangka-sangka, boleh pula mesra sama manusia. Pihak hidupan liar cakap, ini beruang kena kasi tinggal ibu dia.. kesian kan?

Logar, tuan rumah ini dia ambil ini beruang sebagai haiwan peliharaan dia, tapi banyak bantahan, terutamanya dari pihak perhilitan.

Medo nama ini beruang, jadi famous sudah sekarang di Slovenia, siap ada fan page lagi tu. Pihak hidupan liar takut ini haiwan akan berubah menjadi ganas bila dia mula dewasa.

Bonding: Matevz Logar plays with Medo, who wandered into his garden in the Slovenian village of Podvrh last month
Pura-pura serang kunun.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...