Lelaki terlebih feel time main game.

Dia betul-betul rasa dia dalam game! Kamu tingu sendiri ni video. Lawak eh!

'Cinta itu buta.' Like seriously?

Kamu mesti jeles kan tingu ni gambar? lol. Yu Zhenhuan the Warewolf ni diiktiraf sebagai lelaki paling banyak bulu di dunia, tapi tidak menjadi masalah baginya untuk mendapatkan seorang isteri yang cantik begini. 

Inspirasi kepada lelaki single di luar sana!


Ni budak nangis kalau nda dengar Iron Maiden!

Ingatkan mat metal, atau mat motor jak yang dengar muzik Heavy Metal macam Iron Maiden, rupa-rupanya, budak kecil umur 4 tahun ni pun minat Iron Maiden! Dia menangis kalau bapa dia nda play lagu band favourite dia di kereta! Lucu! Kamu check it out tu video.Dunia masih ada harapan! Long live heave metal!

Kehebatan nelayan kampung.Hanya pakai bambu untuk tangkap ikan paus!

Selalunya, untuk penangkapan ikan paus ni, teknologi tinggi diperlukan untuk menawan ikan gergasi ni, tapi bagi nelayan-nelayan kampung di Amerika Selatan ni, diorang rilex jak tangkap pakai bambu/buluh dan perahu kecil! 

Apa-apa pun, save the whale!
Aksi akrobatik nelayan, menusuk terus ke jantung.

Kalau sudah pervert memang pervert. (18sx)

Ni lelaki nda sedar yang dia kena rakan CCTV time dia buat kerja terkutuk dia. Kunun-kunun dia cuba-cuba cubuk/intai seluar dalam pekerja perempuan yang sedang susun minuman di peti sejuk.

Tingu-tingu dulu belakang.

Cara kunci basikal yang orang langsung nda buli curi.

Lama saya tengok ni gambar, cuba fikir cara dia kunci ni basikal. Sampai diorang terpaksa panggil bomba untuk buka ni basikal! LOL!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...