"Saya gantung kalau nda makan Ayam Hidup satu hari!"

Miskaulah (38), DJ Radio di Indonesia, ada hobi yang paaling pelik. Iaitu makan ayam hidup-hidup! Kalau satu hari nda makan dia rasa macam resah, beketar-ketar, macam orang kehabisan rokok lah. Jiwa kacau, gantung....gitu lah

Dulu dia bulih habis sampai 5 ekor ayam satu hari...gila owh! Dia makan ayam ni sekali satu set sama darah-darah dia, dia hisap sampai kering. Cerita dia bermula time dia darjah 4, dia selalu ikut bapa dia pigi kebun. Akibat masalah ekonomi, dia makan lah benda-benda hidup lain macam serangga, ular dan kala jengking. Pernah satu kali badan dia habis satu badan pasal termakan bisa Ular... terus sampai sekarang dia 'jara' dan dia makan ayam saja.

AMARAN : Jangan klik 'Next' kalau kamu mudah loya sebab gambar seterusnya mungkin disturbing bagi sesetengah pihak.

 


'Macam Big Mac'. Mungkin itulah yang dalam minda beliau.







Hisap darah sampai kering

Kunyah-kunyah sikit..

Bangga lagi tu.

Kalau ya pun duduk la sopan sikit.

Cabut bulu kaki.




3 comments:

boney said...

gila lah dia ni...extreme berabis oh!

Anonymous said...

Muka dya pun mcm ayam sda. Skill dya duduk pun, mcm ayam btelur. haha.

ddeoney said...

gila ka ni urg ? adidihhhh . punya bkin takut ne urg . ada bakat jd cannibal ohhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...